måndag 21 maj 2012

Go cart:)

God morgon!

Sitter på balkongen och surplar på en kaffe (är så glad att man får tag på svenskt mumsigt kaffe på IKEA här:). Idag är solen tillbaka igen, typiskt, har varit fint hela förra veckan och sen när helgen kom så regnade det båda dagarna! Stackars jobbande pappor!! Vi får hoppas att det blir bättre nu till helgen!

Förra veckan hade de Sports Day på Robins skola, vilket betydde en hel massa aktiviteter för barnen. De delade upp barnen i lag och hade satt upp en hel massa olika stationer för dem t ex; springa snabbast mellan två koner, springa mellan två hinkar och försöka flytta vattnet från den ena till den andra med hjälp av en svamp, balansera på en bräda, springa med en liten boll på en sked (utan att röra...hahaha, gick ju så där för de små, som gärna försökte hålla i bollen ändå...skulle vart ägg där ändå tycker jag :):)  Det var himla kul att se på de minsta barnen, som krockade mellan konerna och sprang åt fel håll mm mm:) Men, i det stora hela gick det bra, och vi föräldrar (läs; mammor, detta var ju på fm, så inga arbetande pappor kunde tyvärr komma ifrån och heja) kunde dessutom köpa kaffe på ett stånd bredvid:)
Heja Robin:) fast han spillde det mesta:):)

Gäller att hålla tungan rätt i mun:)

Springa är roligt, attans vilken fart han har vår grabb:) Men gissa om de sprang
ihop när de alla skulle runda konen på andra sidan sen , åt olika håll, hihihi:)
I helgen var vi och testade lite go cart. Svenska Klubben här hade anordnat ett race på lördagen, på en inomhusbana (perfekt, eftersom det ändå regnade ute). Micke ville så klart vara med, så jag och Robin hejade glatt på. Oturligt nog (kan man tro) var det en familj med, där både pappan och äldsta dottern tävlade i just go cart...Men, har man en duktig man eller :) han fick ändå den allra bästa tiden av alla (stolt Mia:)
Lite slirigt var det visst, banan låg längst ner vid ett p-garage...
En öl ingick också i priset, kan kanske bli ännu slirigare då, hahaha!
Den tävlande famlijen tipsade om att utomhusbanan i Jiading (nära oss) var väldigt bra, ville vi inte dit och testa? Sagt och gjort, på söndagen fick Mikael med oss till utomhusbanan. Det duggade bara lätt, så banan var inte jätteblöt...Mikael testade en race cart, som visst går väldans snabbt...Det var så det (eller var det kanske Micke ;) skrek i kurvorna:)
Micke i en race cart
Robin blev också sugen, och som tur var har de även en double seat cart att hyra ut. Denna går inte i närheten så snabbt (för de som undrar...), och Robin skulle få bestämma hur fort pappa fick gasa. I början var han lite små nervös, men efter två varv skrek han visst "Gasa pappa, gaaaasa!!!" :):)
Glada killar, snart dags att köra:)

Hihii, Robin försvann nästan i carten:)
Robin styrde med:)

Grabbarna susar förbi:)

Ha det gott! Kramar från go cart-frugan;)!

2 kommentarer:

  1. Fartfyllt!
    Men varför körde Du inte själv?
    När de bland oss som är killar kör gocart brukar vi vilja ha med damer som vi killar kan köra om när vi inte kan besegra varandra.
    Och inga fördomar har vi heller!
    (Lena) o Lars-Gunnar i 7an

    SvaraRadera
  2. Hej ni i 7:an! Jo, om jag hade kört så hade kanske Micke fått lite konkurrens, och det gillar ju inte killar;) Hoppas allt är bra med er annars och att allt är bra i "vårt" gamla hus! Ingen lgh som är på väg att bli ledig förresten? Inte för att vi ska hem än på ett år, men det är ju alltid bra att ha lite krokar ute:) /Mia, Micke o lillbusen

    SvaraRadera